• Edwin Meijer (Intertoys Tiel) feliciteert Melanie Geurtsen met haar gewonnen shoptegoed van € 500,00. Op de voorgrond: Chelsy, Nova en Zoë. Bloemen aangeboden door Meeuwsen Bloemen.

    Janet Kooren

Winnaar FlipPas winactie mei bekend

TIEL De winnares van de FlipPas-maandprijs en haar kinderen wisten van gekkigheid niet waar ze moesten kijken. Niet zo gek als je hoort dat je vijfhonderd euro mag besteden in dé speelgoedwinkel van Tiel. Speelgoedwinkel Intertoys blijft behouden voor Tiel en dat alleen al was mooi nieuws voor veel Tielse kinderen én hun ouders.

Chelsy, Nova en Zoë waren met hun moeder Melanie Geurtsen meegekomen voor de overhandiging van de maandprijs, vergezeld door een prachtig boeket dat door Meeuwsen bloemen beschikbaar is gesteld. Maar ook moeder zal naar verwachting haar aandeel in de prijs wel willen, ze zag al een mooie modelbouwdoos van een Mini Cooper in het ruime assortiment in de speelgoedwinkel in de Voorstad. Maar ook spelletjes, en de hele grote LOL-sets waar de kinderen hun oog op hebben laten vallen, zullen op het lijstje staan. ,,En Playmobil", roepen de drie meisjes in koor. ,,Ik heb mijn eigen Playmobil van vroeger nog, en dat mixt prima met de nieuwe setjes," vult moeder aan.

VUURWERKACTIE ,,Mama gebruikt de FlipPas heel vaak", vertelt de jongste. ,,Ik heb de FlipPas een paar jaar geleden gekregen bij de vuurwerkinzameling. Je krijgt dan voor iedere zak vuurwerkafval FlipPas-punten. Dat is meer dan het geld dat je er voor kunt krijgen, dus toen ben ik aan de FlipPas gegaan", vertelt Melanie. Ze lacht en vertelt dat ze hem zoveel mogelijk gebruikt. Edwin Meijer van Intertoys vult aan dat het gebruik van de FlipPas-app zo handig is. ,,Dat scant voor ons makkelijker en je kunt met het hele gezin op één pasnummer sparen. Dan tikt het nóg harder aan. Bovendien heb je je telefoon tegenwoordig altijd wel bij je."

Hij kreeg veel reacties van het winkelpubliek op het feit dat de winkel 'gewoon' open blijft. ,,Heel veel mensen weten het toch nog steeds niet. De reacties zijn zonder allemaal van oprechte opluchting, kan je wel zeggen. Zonder uitzondering zeggen klanten dat ze het zo fijn vinden dat we open blijven. Dat is toch heel leuk om te horen." Om te vieren dat de doorstart gelukt is, heeft Intertoys veel acties en in de huis-aan-huis verspreide folder zit een voucher voor een greep in de grabbelton.

Info: www.flippas.nl, facebook.com/flippastiel, twitter.com/flippastiel