• L. Monhemius

Voortzetting samenwerking Fokkersclub Midden Betuwe en Rabobank West Betuwe

TIEL Op 19 januari ondertekenden Kees Monhemius, voorzitter van Fokkersclub Midden Betuwe, en Martijn Anemaat, manager Food & Agri van Rabobank West Betuwe de overeenkomst. Fokkerclub Midden Betuwe en Rabobank West Betuwe continueren voor de komende 3 jaar hun samenwerking voor het organiseren van de Avondbloesemshow.

De Avondbloesemshow in Zoelen is een jaarlijks evenement waarbij leden van de fokkersclub met hun kalveren en koeien vriendschappelijk de strijd met elkaar aangaan. Rabobank West Betuwe is voor de komende 3 jaar weer hoofdsponsor van dit agrarische evenement voor jong en oud. ,,Als bestuur zijn wij erg blij met deze samenwerking. Vanaf begin af aan is Rabobank betrokken bij de Avondbloesemshow. Op 6 april organiseren we alweer de 14e editie van onze veekeuring", aldus Kees Monhemius.

Voor de jeugd is er de kalvervoorbrengwedstrijd, waarbij ze gejureerd worden op wijze van presentatie van hun kalf en hoe ze hun kalf hanteren. Daarnaast worden de mooiste koeien uit de Betuwe aan de jury gepresenteerd. Als kroon van de avond wordt de "Miss Betuwe 2018" gekozen. Hierbij telt niet alleen de stem van de jury, maar ook die van de toeschouwers.

Martijn Anemaat: ,,Als Rabobank vinden wij het belangrijk om samen te werken met partijen die volop in de samenleving staan en met hun initiatieven bijdragen aan de lokale gemeenschap Onze wortels liggen van oudsher in de agrarische sector en de sponsoring van de Fokkersclub is een mooie manier om iets voor veehouders in de regio te kunnen betekenen."

Fotobijschrift: Het bestuur van de Fokkersclub Midden Betuwe samen met Martijn Anemaat van Rabobank West Betuwe.