Van Walderveen genomineerd voor Beste Winkel 2016

BUREN De winkel van Van Walderveen, De Echte Bakker in Buren is in de race voor de titel Beste Echte Bakkerswinkel 2016. De winkel in Buren scoorde goed in de finaleronde van de winkelbeoordeling maakt grote kans om winnaar te worden en de Gouden Schieter in de categorie Winkel in de wacht te slepen. Het Echte Bakkersgilde in Wageningen maakt op dinsdag 12 januari 2016 de winnaar bekend. Van Walderveen heeft ook winkels in Geldermalsen, Beesd en Waardenburg.

Alle winkels van De Echte Bakkers zijn de afgelopen periode door een onafhankelijke inspecteurs beoordeeld op twintig punten in zes categorieën waaronder de productpresentatie en sfeer en uitstraling van de winkel. De winkels die 95 punten of hoger scoorden kregen de kans mee te doen aan de finaleronde waarin vooral beoordeeld werd op beleving, informatie en service aan klanten. De winkel van Van Walderveen in Buren behoort bij de beste vijf van Nederland en is daarmee genomineerd voor de titel.

Voor de eigenaren Wim van Walderveen en Dick Geheniau en alle medewerkers is het naast een drukke decembermaand ook een heel spannende tijd. Wim: ,,Als je weet dat je er zo dicht bij zit wil je de prijs natuurlijk ook winnen. We letten heel goed op alle details zoals goed leesbare prijskaartjes en volle proefplankjes. Daarnaast verlenen we natuurlijk onze beste service, dat mogen onze klanten verwachten."

Wie de Gouden Schieter - de trofee die symbool staat voor bakkersvakmanschap - voor Beste Winkel in ontvangst mag nemen, wordt op 12 januari bekendgemaakt tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Echte Bakkers in de RAI in Amsterdam.