Van Herwijnen Groep breidt uit

TIEL Vanaf deze zomer kunnen ondernemers bij Van Herwijnen Groep in Tiel terecht voor hulp en advies bij overnames en fusies, naast de dienstverlening voor accountancy, fiscaal advies en administratieve ondersteuning.

Gerard Janssen, al jaren werkzaam als Registeraccountant bij Van Herwijnen, is onlangs met succes benoemd tot Register Valuator en voegt daarmee specifieke kennis en ervaring toe in bedrijfswaarderingen en overnametrajecten. Samen met Erik Jan Schimmel, een ervaren ondernemer met een financiële achtergrond, weet hij wat er speelt bij zowel de ondernemer als de onderneming gedurende een overnameproces.

Partner Van Herwijnen Groep Martin Hommersom: "Met de toevoeging van de expertise van Gerard Janssen (Van Herwijnen Overnames en Waarderingen) en Erik Jan Schimmel (Auxilium Corporate Finance) hebben wij onze diensten nog verder weten uit te breiden. Het was al jaren onze wens om deze specialisatie toe te voegen en we zijn blij dat we deze stap hebben kunnen zetten. Zowel Gerard als Erik Jan zijn zeer ervaren en breed onderlegd in zowel bedrijfswaardering en -analyses als in strategisch advies en overdrachten. Hiermee is Van Herwijnen een complete speler op de financiële markt.

De nieuwe corporate finance specialisatie zal feestelijk worden gelanceerd op donderdag 29 september aanstaande bij Van Herwijnen in Tiel. De inspirerende gastspreker Jan Henk Bouman (Fountainheads) bestudeert continu bewegingen die gaande zijn in de wereld en zal de aanwezigen uitdagingen hun eigen toekomst te analyseren en steeds nieuwe doelen te onderzoeken. Belangstellenden zijn van harte welkom deze avond bij te wonen.

Info: www.vanherwijnen-ow.nl/ en www.auxilium-cf.nl

foto: Gerard Janssen (l) en Erik Jan Schimmel