• Van der Valk Hotel Tiel

    Van der Valk Hotel Tiel

Van der Valk duurzaamste hotel van Nederland

TIEL Van der Valk is uitgeroepen tot het duurzaamste hotel van Nederland. Dat blijkt uit de Sustainable Brand Index, een jaarlijks onderzoek onder zesduizend consumenten naar hun perceptie rondom duurzaamheid. Naast het onderzoek naar het duurzaamste merk, werd ook onderzoek gedaan naar de 'impact, geloofwaardigheid en verantwoordelijkheid' van Nederlandse innovatieve bedrijven binnen een aantal domeinen. Een expertpanel benoemde hiervoor vijftig gamechangers binnen food & health, fashion & lifestyle en retail die in het onderzoek zijn meegenomen.

Tony's Chocolonely is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot het duurzaamste merk. Het chocolademerk won de overall prijs en was ook de winnaar in de categorie food & beverage. IKEA en Albert Heijn kwamen als branchewinnaars uit de bus in respectievelijk de categorieën retail en supermarkten. Van der Valk in de categorie hotels en in de brancherestaurants werd La Place geprezen als duurzaamste merk. In totaal zijn bijna 170 Nederlandse merken onderzocht.

OVER VAN DER VALK Direct naast de A15 ligt Van der Valk Hotel Tiel. Het hotel beschikt over 15 multifunctionele zalen beschikbaar voor 2 tot 2.000 personen. Daarnaast telt Van der Valk Hotel Tiel 181 hotelkamers, 3 restaurants en een lobbybar. Verder is er een spectaculaire skybar, een uitgebreid sportcentrum en een zwembad. Ook heeft het hotel nog diverse andere voorzieningen waaronder een Gran Casino, Van der Valk Vitaal, een carwash en tankstation.