• De klanten van Twin Hair worden ontvangen in een kapsalon met een prachtig en modern interieur.

    Cees van Cuijlenburg
  • De tweelingzussen genieten van het eerste succes onder de kleurrijke ballonnen die de toegang van de nieuwe zaak sieren.

    Cees van Cuijlenburg
  • Een vreugdevol moment. Lidianne en Lisanne van Ingen knippen het lint door om kapsalon Twin Hair te openen.

    Cees van Cuijlenburg

Tweelingzussen in de wolken met hypermoderne kapsalon

LIENDEN Een droomwens is afgelopen week in vervulling gegaan voor de tweelingzussen Lidianne en Lisanne van Ingen met de opening van de kapsalon Twin Hair in het winkelcentrum Midden-Betuwe. Dat gebeurde op feestelijke wijze in bijzijn van partners, ouders, vrienden en bekenden. De twee zagen zich ook verrast met talrijke cadeaus.

Met de komst van de kapsalon ondergaat het winkelcentrum in Lienden opnieuw een uitbreiding, waarbij de variatie in aanbod toeneemt. Bovendien gedreven door een tweetal dat elan uitstraalt. Dat laatste kwam in de toespraak van vader Wim van Ingen sterk tot uitdrukking. Hij stipte nog eens aan dat zijn dochters beschikken over een jarenlange werkervaring in het kappersvak, waaronder ook in leidinggevende functies. Hij vertolkte daarnaast een gevoel van trots en betrok daarin ook nadrukkelijk moeder Netty van der Craats.

,,Het hebben van een eigen kapsalon is al jarenlang de droom van Lidianne'', zo vertelt haar zus Lisanne. ,,En ik ga bij haar werken en samen gaan we er een fantastische kapsalon van maken." De gedrevenheid spat er bij de tweelingzussen letterlijk van af. Binnen de opzet voert Lidianne de directie, maar in de praktijk is het een tweeledig beleid, want de zussen vormen door jaren heen een onafscheidelijk duo.

Twin Hair is een hypermoderne kapsalon voor jong en oud, zowel dames als heren. ,,We gaan werken met abonnementen waardoor je voor een vast maandbedrag onbeperkt kunt knippen of kleuren'', aldus Lidianne en Lisanne in samenspraak. ''Bovendien hebben we meerdere weken een aantrekkelijke openingsactie met een kortingscoupon."

De enthousiaste tweeling heeft ook voor de nodige informatie gezorgd via een website. Info: www.twinhair.nl