• Janet Kooren

Smart tv-winnaars vol ongeloof

TIEL De winnaars van de Daan Dansen FlipPas-maandprijs van september zijn Wim en Odette Emans. Ze winnen een prachtige Samsung Ultra HD Smart TV. Zaterdagochtend in alle vroegte namen zij hun prijs in ontvangst.

Wim Emans dacht gelijk: 'Dit is nep!' toen hij het bericht kreeg dat ze een smart tv hadden gewonnen. Zijn vrouw Odette gebruikt vooral de FlipPas, die heeft 'm altijd op zak en probeert hem zoveel mogelijk te gebruiken. ,,Ongemerkt spaart het heel snel als je overal om de punten vraagt," vertelt Odette. ,,Ik heb laatst bij La Vita een prachtige armband gekocht en die met de FlipPas-punten betaald. Toch een heel leuk cadeautje, dat je anders misloopt."

Bij Daan Dansen is het bij de kassa goed te zien dat je hier FlipPas-punten kunt sparen. ,,Veel van onze vrienden zijn nu ineens ook heel enthousiast en vragen ons hoe het werkt en waar ze zo'n pas kunnen krijgen. Ze zien dat je echt kans maakt op een prijs en die prijs is niet niks." Ook bij Wim op het werk vroegen zijn collega's hoe hij dat voor elkaar had gekregen. Hij moet erom lachen: ,,Odette heeft hem altijd op zak, dus het is haar verdienste, eerlijk is eerlijk." Maar Wim wilde heel graag een tweede tv, dus hij is er maar wát blij mee.

Odette vertelt dat ze door de FlipPas wel sneller ook weer iets 'gewoon' in de winkel gaat kopen, in plaats van op het internet. ,,En met dit soort artikelen is het sowieso veel fijner om het gewoon in een winkel in je eigen stad te kunnen kopen. Als je hulp nodig hebt, of er is iets mee, heb je de mogelijkheid om de hulp van de winkel in te roepen. Dat is echt wel een heel groot verschil. Ja en als je dan ook nog FlipPas-punten krijgt, dan is het helemaal niet zo moeilijk meer."

Daan Dansen is een bekende en enthousiaste FlipPas-deelnemer, al direct vanaf het begin. Het is ook al de tweede keer dat Daan Dansen FlipPas-prijzenpartner is, en het fenomeen heeft inmiddels een grote bekendheid verworven. ,,We hebben er nu veel opmerkingen over gekregen, heel veel mensen wisten ervan. We hebben ook een flink aantal FlipPassen verkocht. De maandprijzen zijn echt heel leuk om te winnen en het stimuleert de mensen om hun FlipPas ook echt te gebruiken."

De FlipPas-maandprijs wordt iedere maand door een andere deelnemer ter beschikking gesteld. Iedere FlipPas-houder die zijn pas vier keer in die maand gebruikt, dingt mee naar de prijs.

Info: www.flippas.nl

Foto: de trotse winnaars Wim en Odette Emans met hun Samsung Smart TV in de zaak bij Daan Dansen. Bloemen zijn ter beschikking gesteld door Meeuwsen Bloemen.