• JB Food

Smakelijke maaltijden van JB Food

Advertorial

ECK EN WIEL JB Food is bij menigeen een bekende naam als het gaat om het leveren van gezonde kant-en-klaarmaaltijden. Niet alleen ouderen maken graag gebruik van deze service die in de regio ook nog gratis aan huis wordt geleverd, ook jongeren, bedrijven en instelling weten de smakelijke maaltijden te waarderen.

Alle gerechten worden direct na bereiding in zeer korte tijd ingevroren. Hierdoor kan worden gewerkt zonder kunstmatige conserveringsstoffen en zo min mogelijk e-nummers, waardoor de smaak en de voedingswaarden optimaal bewaard blijven. Volgens JB Food is dit concept de meest natuurlijke manier om versheid te garanderen.

Niet alleen voor ouderen die moeite hebben met het zelf bereiden van hun warm eten, maar ook voor mensen die nog zelf koken is het erg praktisch om een paar maaltijden in huis te hebben. De maaltijden zijn, zolang ze ingevroren zijn, lang houdbaar met behoud van vitaminen, voedingsstoffen en smaak. Handig voor als koken, door omstandigheden, een keer niet uitkomt.

Het assortiment bestaat uit meer dan honderd verschillende maaltijden en soepen en loopt van Hollandse pot tot internationale gerechten. Ook vegetarische en verschillende dieetmaaltijden zitten in het assortiment. Daarnaast staan er regelmatig seizoensmaaltijden op het menu.

De maaltijden van JB Food bevatten geen conserveringsmiddelen die nodig zijn voor een lange houdbaarheid en er wordt rekening gehouden met dieetwensen en voedingsgewoonten.

Er is een brede keuze uit een ruim gevarieerd assortiment gerechten, soepen en toetjes, waardoor ook gebruikers die elke dag een andere maaltijd wensen op hun wenken worden bediend. De ambachtelijke bereiding van elk gerecht wordt alom gewaardeerd, omdat dit de smaak duidelijk ten goede komt. En er is geen afnameverplichting of abonnement, waardoor iedereen vrij is om te kiezen voor het tijdstip dat hem of haar past. En als de bestelling geplaatst is, komt de bezorger persoonlijk de maaltijden afleveren en legt deze desgewenst in de vriezer.

Men kan het diepvriesmenu eenvoudig zo'n tien minuten in de magnetron verwarmen. Daarna is de maaltijd klaar om lekker op te eten.

Naast het gebruiksgemak is het zeker handig dat er altijd wel een maaltijd achter de hand is, waardoor het warme eten niet overgeslagen hoeft te worden. Omdat JB Food vriesvers maaltijden levert, kunnen ze tegen een zeer scherpe prijs van € 5,35 per maaltijd aangeboden worden.

Wel wordt verwacht dat er minimaal zes maaltijden tegelijk besteld worden, om de bezorging rendabel te houden. Er is géén sprake van een abonnement of bijkomende kosten.

Voor meer informatie, het aanvragen van een brochure of bestellingen kan contact worden opgenomen via info@jbfood.nl of telefoonnummer 0344-693771.