• Het pand waar La Cubanita zich binnenkort gaat vestigen.

    Van Herwijnen

Restaurant La Cubanita geeft horeca Tiel Cubaans tintje

TIEL Er komt een nieuw restaurant aan het Kalverbos in Tiel. In voormalig restaurant Parkzicht, wordt een vestiging geopend van de razendpopulaire franchiseorganisatie La Cubanita. 

Begin mei 2018 opent de Tielse Angela Melotti haar eerste La Cubanita openen in het hart van Tiel. Na jarenlange ervaring als bedrijfsleidster bij een vestiging van La Cubanita in Den Bosch, heeft Angela de stap genomen om de succesformule naar Tiel te brengen. ,,Om deze fantastische formule uit te mogen breiden met een eigen vestiging in de stad waar ik ben opgegroeid, is een droom die uitkomt. Daarbij is het pand aan het Kalverbos voor mij de perfecte locatie. Toen het nog een pizzeria was gingen wij hier vaak eten met het gezin en ik heb hele fijne herinneringen aan dit pand. Ik vind het fantastisch dat ik nu zelf op deze mooie locatie onze gasten een fijne avond mag bezorgen'', aldus de nieuwe eigenaresse van de Tielse vestiging.

La Cubanita is al in bijna 50 steden gevestigd en staat voor zwoele salsaklanken, spannende cocktails en onbeperkt genieten van de lekkerste tapas. Van zondag tot en met donderdag kunnen gasten onbeperkt tapas eten voor 17,50per persoon en op vrijdag en zaterdag voor 22,50 per persoon.

Het pand van Van Herwijnen vervult al sinds de jaren vijftig een belangrijke horecafunctie. Dat is mede te danken aan de unieke locatie, dat de toegangspoort vormt tot het Tielse winkelcentrum. Het pand aan het Kalverbos wordt binnenkort verbouwd om naar verwachting begin mei de nieuwe restaurant gasten te kunnen ontvangen.

Info: www.lacubanita.nl.