• Winnares Sigrid Groenhof (rechts op de foto) mocht een prachtige zilveren Bella e Ricchi armband met ketting in ontvangst nemen uit handen van Martine Stoffelsen van Juwelier van Leeuwen.

    Janet Kooren

Prijswinnares FlipPas is in de wolken

TIEL Winnares van de FlipPas-maandprijs van februari is Sigrid Groenhof. Ze mocht afgelopen donderdag een prachtige zilveren Bella e Ricchi armband met ketting in ontvangst nemen uit handen van Martine Stoffelsen van Juwelier van Leeuwen.

Enigszins schoorvoetend betreedt ze de winkel, want ze denkt nog steeds dat het een grap is. Wel tien keer vraagt ze of het echt waar is. Of ze echt de winnaar is van de maandprijs. Haar man vertelde het haar, maar ze wilde het niet geloven. En laat de prijs nu eens bij een liefhebber van zilveren sieraden terecht zijn gekomen.

GEEN GRAP ,,Het heeft zo moeten zijn," verzucht Sigrid Groenhof, terwijl ze de handen voor haar mond slaat. ,,Ik ben dól op zilver, mijn man zegt altijd dat ik net een wandelende kerstboom ben." De zenuwen spatten ervan af, maar als blijkt dat het echt geen grap is, en dat ze echt een prachtige zilveren sieradenset heeft gewonnen, dan valt ze zelfs een beetje stil.

,,De FlipPas heb ik al vrij snel gekocht, want ik zag toevallig iemand ergens met zo'n pas en wilde er gelijk ook één. Ik vind het erg handig, maar ik had nooit verwacht dat ik in de prijzen zou vallen. Ja, dat lees je altijd wel in de krant, maar ik dacht dat zoiets mij nooit zou overkomen. En nu zit ik hier. Is het écht geen grap?" Ze vraagt het nog maar een keer.

Ze liet haar man de pas registreren, want zelf doet ze alles nog ouderwets, zoals ze zelf zegt, en snapt ze niets van computers. Ook haar dochter, die helemaal in Kerkdriel woont, heeft inmiddels een FlipPas. ,,Als ze hier komt winkelen, spaart ze ook mee. Je kan er echt overal mee terecht, en ik vraag overal om de punten."

BLOEMEN Martine Stoffelsen overhandigt de winnares als klap op de vuurpijl een prachtige bos bloemen namens fairtrade bloemist Meeuwsen. Ook dat boeket valt zeer in de smaak. Martine geniet van zoveel oprechte blijdschap en zegt desgevraagd: ,,Hier heb ik helemaal niets aan toe te voegen. Wat mooi dat de prijs zo goed terecht komt." Er kwamen veel enthousiaste reacties bij Juwelier Van Leeuwen over de maandprijs. ,,En mensen komen hier regelmatig met hun gespaarde punten iets moois uitzoeken. Dat is niet alleen rond Valentijn hoor, dat is het hele jaar door wel het geval."

Om kans te maken op de maandprijs hoefde Sigrid niets meer of minder te doen dan vier keer in die maand de FlipPas te gebruiken. En de pas te registreren natuurlijk, want de FlipPas-vertegenwoordiger moet de prijswinnaar wel kunnen bellen! Voor alle FlipPas-gebruikers heeft Juwelier van Leeuwen de hele maand maart nog een speciale actie op de Bella e Ricchi serie: 10% korting én daarbovenop ook nog dubbele FlipPas-punten.

Info: www.flippas.nl, facebook.com/flippastiel, twitter.com/flippastiel