• Pearle

Pearle Opticiens Tiel bestaat 25 jaar

TIEL Feest bij Pearle Opticiens Tiel. Met goede reden, want Pearle Tiel bestaat 25 jaar. Al die tijd draait alles om de beste oogzorg en dat moet gevierd worden, vindt franchisenemer Marleen Wiegman-Stolp.

,,Het hele team heeft een ware passie voor brillen, contactlenzen en de gezondheid van ogen", vertelt franchisenemer Marleen. ,,Alles draait hier om service en de beste zorg voor je ogen. We zijn pas tevreden als u tevreden de winkel uitloopt; goed geadviseerd met de beste persoonlijke zichtoplossing."

TRENDY BRILLEN Wie rondkijkt in de winkel, ziet overal de mooiste monturen in de nieuwste trends. Metalen frames in zachte kleuren uit de minimal collectie. Opvallende, geometrische get creative monturen en een prachtige selectie power pastels in subtiele pasteltinten. Maar ook retro vintage design.

,,Deze is echt een favoriet.' Marleen wijst naar een klassieke panto, met een gouden bridge als trendy twist. ,,Mooi toch. En vanzelfsprekend hebben we ook allerlei soorten dag- en maandlenzen en nachtlenzen."

Iedereen is welkom op het jubileum van Pearle Opticiens Tiel. Loop gewoon binnen in de Waterstraat 57 in Tiel.