Open dag in Fitnessclub Tiel

TIEL Het nieuwe jaar is een goed moment om weer te starten op sportief gebied. De fitnesscoaches van Fitnessclub staan klaar om te werken aan de trainingsdoelen. Wie zich inschrijft tijdens de open dag op 14 januari kan profiteren van de open dag actie.

Aan de hand van de doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. ,,De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit op de nieuwste apparatuur van Matrix. De fitnesscoach helpt je hier uiteraard bij. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere zes weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen."

Wie niet zeker weet of fitness of het volgen van groepslessen wel iets is, kan het proberen. Een abonnement is voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Ook kan kosteloos het abonnement tijdelijk worden stopgezet voor bijvoorbeeld vakantie.

De open dag gaat gepaard met een leuke actie. Wie zich zondag 14 januari tussen 10.00 - 16.00 uur inschrijft als nieuw lid hoeft geen inschrijfgeld te betalen van € 25,-. Inschrijven via de website is ook deze hele dag mogelijk. Het is niet nodig om een sportshirt aan te schaffen want die krijgt de deelners van Fitnessclub Tiel. Bij het afsluiten van een lidmaatschap van drie maanden ontvangt men een shirt van het merk New Balance. Tijdens de open dag kan het shirt passen zodat de juiste maat kan worden besteld.

Fitnessclub Tiel, Laan van Westroijen 10, Tiel (in het Van Der Valk Hotel), 0344-745139, www.fitnessclubnederland.nl/clubs/tiel.

Fitnessclub Nederland is de trotse sponsor van schaatsster Irene Schouten.