• Janet Kooren

Oostendorp is FlipPas-prijzenpartner in april

TIEL Kookwinkel Oostendorp is een begrip in Tiel. En zo ook Ingrid Oostendorp. Ze is FlipPas-prijzenpartner voor de maand april en over de FlipPas is ze zeer te spreken.

,,Als Tiels bedrijf, dat op een haar na honderd jaar bestaat, hebben wij een echte regiofunctie. En dan is het fijn dat je iets extra's kunt doen voor je klanten. Die soms echt wel van iets verder weg komen. Als je dan met de FlipPas-punten het parkeergeld bijvoorbeeld cadeau kunt geven, dan is dat heel fijn," zo horen we van Oostendorp. Begin 2018 is het zover, dan viert ze het honderdjarig bestaan van de Kookwinkel. En sinds kort voert ze een prachtige lijn keukenapparatuur van het mooie merk SMEG. Waarom ze daarvoor gekozen heeft? ,,Het is een relatief jong merk maar met een bijzondere uitstraling. Eigenwijs als wij zijn, halen we altijd apparaten zelf helemaal uit elkaar. Dan krijg je een indruk van hoe het gemaakt is, en of het ook de kwaliteit biedt die je verwacht bij een bepaald product. En van SMEG kunnen wij nu dus zelf zeggen dat het heel solide in elkaar is gezet."

Maandprijs

De maandprijs van Kookwinkel Oostendorp is een prachtige set keukenapparatuur van SMEG, bestaande uit een blender, een broodrooster en een waterkoker met een totale winkelwaarde van maar liefst 510 euro. ,,De winnaar mag zelf de kleur uitkiezen, en die zijn prachtig. Het is echt een merk dat een uitstraling heeft die andere merken missen." De beschikbare kleuren zijn zwart, rood, crème, ijsblauw, zachtroze en watergroen.

De FlipPas is een initiatief dat Oostendorp van harte omarmt. ,,We krijgen er ook veel leuke reacties op. En we krijgen steeds vaker vraag naar FlipPas-punten en passen. Als ik zie dat mensen hun pas niet geregistreerd hebben, en het is niet druk in de winkel, dan doe ik dat vaak gelijk even voor ze. Dat is voor mij inmiddels een peuleschil en het is ook in mijn eigen belang. Stel je voor dat een van mijn goede klanten de prijs wint, maar de pas niet heeft geregistreerd! Dat zou toch eeuwig zonde zijn?"

Nog leuker

,,We vinden het zelf ook hoor, maar we merken bij de klanten ook dat de prijzenacties iedere maand, de FlipPas nog nét iets leuker maken. Het zijn iedere keer ook echt wel bijzondere prijzen. Eind van het jaar viert de winkel het honderdjarig bestaan en zullen er veel extra acties zijn, ook voor de FlipPas-houders. Maar nu, zo vlak voor de maand mei met daarin Moederdag, is het natuurlijk voor extra veel mensen leuk om dit prijzenpakket te winnen." Hoe het ooit begon? "Opa Willem van Oostendorp begon hier, direct om de hoek, als hoefsmid en had gelijk al een huishoudelijk assortiment."

Info: www.flippas.nl

Foto: Ingrid Oostendorp toont trots de prachtige set keukenapparatuur van SMEG.