Leuke combinatie functie van huishoudelijk medewerker en medewerker tussenschoolse opvang (8-12 uur per

23-08-2019, 12:28 | Lezersnieuws | Wendy

Werken in de kinderopvang is niet zomaar werk. Geen dag is hetzelfde en daar heb jij een aandeel in. Je krijgt tijdens jouw werk niet alleen aandacht van de kinderen maar ook van ons. Iedere medewerker krijgt hulp van onze pedagogisch coach, kerncoach op locatie en ondersteuning vanuit het servicebureau, bij deze collega’s kan je met al je vragen terecht.

Als huishoudelijk medewerker ondersteun je jouw collega’s op de locaties in Kerk Avezaath en Zoelen, zodat de kinderen worden opgevangen in een schone en nette omgeving. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van onze missie: de basis leggen voor de ontwikkeling van kinderen.

Als medewerker tussenschoolse opvang op de PWA school in Beusichem begeleidt je de kinderen tijdens het overblijven op school. Houdt je van uitdagend werk met kinderen, werk je graag in teamverband, ben je flexibel en beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 11.45 uur en 13.15 uur?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw profiel

· Je hebt kennis van de richtlijnen voor veiligheid en hygiëne.

· Je bent flexibel en stressbestendig zodat je jouw taken kan combineren.

· Je communiceert gemakkelijk met ouders, kinderen en collega’s.

· Je beheerst de Nederlandse taal goed.

· Je hebt affiniteit met kinderen.

· Vervanging van ziekte of bij vakanties van collega’s.

 

Wat bieden we?

Een functie in een mooie werkomgeving met een informele, collegiale sfeer waar medewerkers met trots werken. We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Kinderopvang.

Wie zijn wij?

SKLM (en haar partners Kind Centrumbetuwe en Bunderbos) biedt al ruim 25 jaar professionele
kinderopvang aan kinderen van 0 -13 jaar in de gemeentes Buren en Neder-Betuwe. Op onze locaties bieden wij verschillende vormen van opvang, zoals dagopvang, buitenschoolse opvang en VVE speelleergroepen aan. Met elkaar ontdekken wij dagelijks hoe energiek en veelzijdig het werken met kinderen is. Met het pedagogisch beleid als basis, ondersteunen en stimuleren wij kinderen in hun ontwikkeling. Wij zijn vooruitstrevend, voorbereid op alle nieuwe veranderingen en we groeien!

 

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar: info@sklm.nl. Of een sollicitatie video app naar 06-10075167.

Toch nog vragen? Neem contact op met Wendy Hijmans via 0344-603087