Koopzondag: trouwroute door de binnenstad van Tiel

TIELZondag 6 maart is het koopzondag in de binnenstad van Tiel. De winkels zijn geopend van 12.00 - 17.00 uur.

'Trouwen in de Betuwe' heeft deze dag een trouwroute uitgezet in het centrum van Tiel en is met feestelijke activiteiten aanwezig zijn op de Varkensmarkt en de Groenmarkt. Er lopen bruidjes geheel in stijl over de lopers, er kan geproefd worden van de bubbels en liefhebbers kunnen zich als bruidspaar laten fotograferen.

De route Trouwen in de Betuwe begint op de Varkensmarkt ter hoogte van Blijdesteijn mode (maatpakken-feestkleding) en Machiel Bekker (bruidsboeket en decoratie) en op de Groenmarkt voor De Blank mode (pakken op maat). Presentatie van bruidsmode, wijnen, catering, ringen, taart van bakkerij van Ooijen, trouwambtenaar, locaties en als een echt bruidspaar op de foto!

Diverse winkels hebben zich aangemeld om hun trouw gerelateerde producten te presenteren: Voorstad: Esprit mode (feestkleding voor de bruidsmoeders met een actie in de winkel), Markt: Hart van de Betuwe (verrassing), Weerstraat: LaVita (feestkleding ontvangst met bubbles en bitterballen), Wereldwinkel Tiel (met diverse cadeau's en een actie in de winkel) en CardShop de drukwerkwinkel (met de nieuwste collecties trouwkaarten), Waterstraat: Juwelier Lucardi (heeft een trouwringen actie in de winkel), Douglas by Grisel (bruids proef make-up) Hunkemöller (Lingerie). Hoogeinde: Studio Mundo Photos & Printing in samenwerking met Ferry Augustinus fotografie.

Speciaal voor de trouwroute is het Ambtmanshuis geopend van 13.30-16.30 uur.

Trouwen in de Betuwe bestaat uit een groep enthousiaste ondernemers die allen hun best doen om een trouwdag tot de dag van je leven te maken. De ene ondernemer is alleen gericht op trouwerijen (een trouwambtenaar, een weddingplanner) de andere ondernemer is niet alleen met trouwerijen bezig maar kan er wel toe bijdragen jou iets bijzonders te leveren (de bloemist, de patissier, de drukkerij). Zij organiseren regelmatig Trouwbeurzen om inspiratie op te doen. Deze vinden plaats op de locaties die hier ook bij aangesloten zijn, zoals Huize Poelzicht en het wijndomein uit Erichem.

Info: http://trouwenindebetuwe.nl/. Op koopzondag 6 maart is het gratis parkeren in de binnenstad (m.u.v. plaatsen vergunninghouders).