Installateur Feenstra en Nuon geven Stichting Vlinders nieuwe energie

TIEL Stichting Vlinders gaat de zomer in met 56 zonnepanelen op het dak van hun huis. Installateur Feenstra monteerde afgelopen week de panelen. Het sponsoren van stichting Vlinders met zonne-energie is een gezamenlijk initiatief van de NUON Foundation, die de zonnepanelen doneert en Feenstra die installeert.

 

Rob van Brunschot van Robbshop.nl bracht de diverse partijen aan tafel en zorgde voor dit resultaat.

 

,,Zo'n prachtig initiatief verdient het om in het zonnetje te worden gezet", stelt Henjo Groenenwegen, algemeen directeur van Feenstra. ,,Door de montage van de zonnepanelen kunnen we een forse besparing op de energierekening voor elkaar krijgen. Dit geld kan dan weer worden geïnvesteerd in nog betere zorg voor de kinderen. Bovendien gaan we Stichting Vlinders helpen met energiebesparende maatregelen. Het is de bedoeling dat we het huis energieneutraal gaan maken."

 

Feenstra heeft een vestiging op hetzelfde terrein als waar het opvanghuis is gevestigd. Groenenwegen: ,,We zijn praktisch buren. Dan is het logisch dat je elkaar helpt. Dit project past helemaal in ons beleid van maatschappelijke betrokkenheid en het realiseren van een energiezuinig leefklimaat."

 

Stichting Vlinders zet zich in voor alle kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen. Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin. In Tiel staat een huis. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders als veilige plek en levensschool !

Info: www.stichtingvlinders.nl en https://www.feenstra.com/thuis/publicaties/installateur-feenstra-geeft-stichting-vlinders-nieuwe-energie/