Glow-in-the-dark Converse brillen bij Spesavers Tiel

TIEL Het festivalseizoen is geopend. Specsavers Tiel springt hierop in met een opvallende nieuwe collectie van Converse. Het sportieve Amerikaanse merk dat al sinds de jaren '50 wordt omarmd door sport- en muziekliefhebbers heeft voor het festivalseizoen 2015 een wel heel opvallend montuur in de collectie opgenomen: de Converse 'glow-in-the-dark' zonnebril.

Wie dit festivalseizoen wil zien, maar ook zeker gezien wil worden, gaat voor de kleurrijke brillen van Converse. De brillen passen stuk voor stuk perfect bij zomerse outfits. Ieder montuur heeft die creatieve, onafhankelijke en unieke 'Converse' uitstraling. De collectie bestaat uit 28 monturen en 6 zonnebrillen, waarvan de glow-in-the-dark zonnebril een absolute eyecatcher is: een zonnebril die oplicht in het donker en zonder twijfel opvalt tussen het dansende publiek.

Een medewerker van Specsavers Tiel vertelt: ,,Converse is een legendarische naam op het gebied van shoe- en sportwear en nu dus ook brillen. Wij zijn heel blij dat we deze nieuwe collectie exclusief bij Specsavers Tiel mogen aanbieden, zeker met alle festivals die momenteel in de buurt plaatsvinden." Converse is onlosmakelijk verbonden met sport, maar ook met de fashion-, art- en de muziekscène. Het merk wordt al sinds 1950 omarmd door verschillende subgroepen. In de jaren zeventig was Converse het boegbeeld voor de punkcultuur, vanaf de jaren tachtig voor de surf- en skatescène en in de jaren negentig ontdekte ook de grunge scène de rebelse stijl van Converse. Nog steeds is het merk geliefd onder celebrities en altijd zichtbaar aanwezig op festivals als Lowlands en Pinkpop. Met de Converse-brillencollectie sluit Specsavers aan op het festivalseizoen 2015.

De monturen van de Converse collectie met de glow-in-the-dark zonnebril zijn exclusief verkrijgbaar bij Specsavers Tiel voor € 139,-.