• De gelukkige winnares Mandy Briene, zoontje Bentley en Laura van Driesten (Woonstee).

    Janet Kooren

FlipPas winnares april bekend; longchair komt goed terecht

TIEL De maandprijs van de FlipPas van april werd mogelijk gemaakt door De Woonstee in Tiel. Op zaterdag 5 mei mocht de winnares Mandy Briene een longchair met een winkelwaarde van 1.000 euro in ontvangst nemen. Zoontje Bentley van bijna 7 weet al wat zijn favoriete nieuwe plek in huis wordt om 'lekker te chillen'.

Arjan Schaap van De Woonstee is zelf verhinderd, maar Laura van Driesten neemt het over. ,,De FlipPas is een mooi systeem, mensen vinden het toch altijd erg leuk om te sparen en het is leuk om je klanten iets extra's te kunnen geven," vindt ze. Mandy Briene is zelf heel erg blij met de FlipPas. ,,Ik kreeg hem direct in het begin, toen we een keer bij de Foodmaster waren. Die hadden voorheen zelf een spaarkaart en zijn toen overgestapt op de FlipPas. En ik gebruik hem overal waar het maar kan, ik vind het echt super leuk."

Haar zoontje heeft de nieuwe longchair al direct ontdekt en probeert uit wat het lekkerste is, zitten of liggen. ,,Ik vind het leuk in Tiel, je kunt er fijn winkelen en we wonen dicht bij het centrum. Iedere zaterdag lopen we met zijn drieën wel even de stad in. De FlipPas is een mooie manier om de plaatselijke ondernemers te steunen, je voelt je zo toch meer verbonden met de stad en ik merk dat het steeds verder groeiende is. Je ziet nu overal de vloermatten voor de deur liggen, daardoor denk je er steeds makkelijker aan wie er wel en niet meedoet. En de punten die je spaart zijn ook heel mooi weer te gebruiken. Zo heb ik al meerdere keren pasfoto's gemaakt bij Daan Dansen en zijn we uit eten geweest bij De Betuwe. En ook bij Intertoys," ze kijkt naar haar zoontje, die blij terugkijkt, ,,daar gebruiken we de pas ook heel goed."

De gewonnen longchair past ook heel mooi bij haar inrichting. ,,De meubels in deze winkel zijn echt prachtig. En er is zoveel keus." En ook het boeket van Meeuwsen bloemen valt bij Mandy zeer in de smaak. "Het houdt niet op," straalt ze verrast.

TOTAALAANBOD Sinds 2000 is De Woonstee al gevestigd in Tiel. En echt achter ieder hoekje vind je weer een andere ruimte, ingericht met smaakvolle meubels met een robuuste en stijlvol chique uitstraling. De totale winkeloppervlakte is veel groter dan je van buiten zou verwachten. Eigenaar Arjan Schaap is binnenhuisarchitect en zijn vrouw Karin is styliste. Ze voeren een heel eigen collectie in hun winkel. De longchair die Mandy heeft gewonnen is een Nederlands product, van een bedrijf dat deze speciaal voor hen maakt. Ze werken samen met diverse Nederlandse bedrijven die meubels speciaal voor hun winkel maken. Van industrieel tot trendy, zoals Arjan zegt: 'hip klassiek'.

Woonstee Tiel kan een inrichting compleet verzorgen. Van wandbekleding tot verlichting en van vloeren tot raamdecoratie, alles in één plan. Klanten komen ook voor een vrijblijvend advies over bijvoorbeeld de stroompunten in een nieuwbouwhuis. Vaak zitten die nét niet op de plekken waar ze handig zijn. En als je dat tijdens de bouw al kunt veranderen, scheelt dat veel gedoe. In een handomdraai maakt Arjan een tekening met de stroompunten op de juiste plaatsen. En als mensen eenmaal binnen zijn geweest, dan komen ze vaak weer terug als ze toe zijn aan de inrichting. Het aanbod is vaak verrassend betaalbaar, terwijl alles toch een eigen stempel heeft.

Info: www.flippas.nl, facebook.com/flippastiel, twitter.com/flippastiel