• Trekpleister Tiel-Passewaaij

Feestelijke opening nieuwe Trekpleister in Tiel

TIEL De nieuwe Trekpleister drogisterij aan de Kamperfoelie 15 in Tiel is dinsdag feestelijk geopend. Monique Veenhof, filiaalmanager van Trekpleister, had de eer om de deuren officieel te openen en de inwoners van Tiel en omgeving te verwelkomen. De versierde winkel met de vertrouwde uitstraling van Trekpleister stond in het middelpunt van de belangstelling. Medewerkers van de drogisterijketen voorzien klanten vanaf vandaag van persoonlijk advies over het brede assortiment. Ter ere van de opening verraste Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden met een orchidee.

,,De nieuwe winkel is ruim opgezet en overzichtelijk, zodat klanten alles op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid gemakkelijk vinden", vertelt winkelmanager Monique Veenhof. ,,Samen met het team staan we klaar om klanten de persoonlijke aandacht te geven die zij verdienen en hen kennis te laten maken met het voordeel van Trekpleister. We nodigen alle inwoners van Tiel en omstreken dan ook uit van harte uit om een kijkje te komen nemen", aldus Monique.

In de drogisterij bieden medewerkers de helpende hand bij vragen over producten uit het gevarieerde assortiment. Zo kunnen zij klanten adviseren over zelfzorggeneesmiddelen, vitamines, voedingssupplementen, schoonheids- en verzorgingsproducten. Met name het health assortiment van Trekpleister is uitgebreid en heeft een prominente plek gekregen in de groen gekleurde schappen in de winkel. In de oranje schappen vinden klanten de artikelen die in de aanbieding zijn.