• De EMTÉ in Beusichem is de laatste weken omgebouwd tot een Coop

    Bram van den Heuvel

EMTÉ Markt Beusichem heropent als Coop

BEUSICHEM Op maandag 6 mei om 17 uur opent Coop aan de Markt in Beusichem feestelijk de deuren. De voormalige EMTÉ-supermarkt is dan voorzien van een Coop-jasje. Supermarktmanager Ada van Hemert: ,,We nodigen alle klanten en omwonenden van harte uit om de opening met ons mee te vieren!"

Tijdens de feestelijke openingsavond op maandag 6 mei presenteert de nieuwe supermarktmanager samen met het vertrouwde team de supermarkt vol trots aan de buurt. Ada van Hemert: ,,We gaan er een feestje van maken! Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Boodschappen doen kan natuurlijk ook: de?eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van 20 euro of meer bovendien een gratis appeltaartje."

 

FEESTPROGRAMMA Ook de dagen na de opening is het feest in de winkel. Zo is er op woensdag 8 mei van 12 tot 17 uur een ballonnenclown aanwezig, kunnen klanten op vrijdag 10 mei tussen 11 en 16 uur genieten van gratis poffertjes en worden er een dag later, op zaterdag 11 mei, tussen 11 en 16 uur suikerspinnen uitgedeeld. Vanzelfsprekend zijn er ook aantrekkelijke aanbiedingen.

De ombouw van het winkelpand aan Markt 20 is bijna afgerond. Het vertrouwde team stelt de klant centraal. Coop Beusichem biedt een ruim assortiment en een aantrekkelijke versafdeling.

Voor meer informatie: www.coop.nl.