• Wilma de Heus zorgt altijd voor veel variatie in haar pakketten.

    Neeltje van Triest

Een pakket van landwinkel De Heus

Advertorial

ZOELEN Landwinkel de Heus is specialist als het om pakketten gaat. Cadeaupakketten, fruitmanden, kerstpakketten, jubilaris- of verjaardagpakketten, of gewoon zomaar een attentie. Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar en het samenstellen van een persoonlijk maatwerkpakket kost niets extra.

door Neeltje van Triest

De Landwinkel van Wilma de Heus bevindt zich - hoe kan het ook anders - midden tussen de fruitbomen aan de doorgaande weg naar Zoelen. Voorrijden is een appeltje, parkeren een eitje. Wilma is druk met een aantal welkomstpakketten die in de winkel samengesteld worden. Deze zijn voor nieuwe medewerkers van een onderneming uit de buurt. Twee fruitmanden voor zieke medewerkers van diezelfde onderneming staan al klaar.

LEKKER LOKAAL! Al doende met plakband en cellofaan vertelt ze: ,,Wij leveren van alles wat varieert van leuke attenties tot professionele relatiegeschenken. En de particulier kan hier volop terecht voor een verjaardagscadeau tot Betuws pakket. Dit allemaal onder de noemer 'Lekker Lokaal!', omdat alle producten benadrukken wat onze mooie streek te bieden heeft.''

Inmiddels loopt een klant binnen die een passend pakket voor een jarige buurman zoekt. De mevrouw vertelt dat hij alles heeft en zegt dat hij niets hoeft. ,,Maar met zo'n pakketje maak je hem blij, dat weet ik zeker.'' Wilma zoekt een aantal toepasselijke artikelen bij elkaar, maakt er in een handomdraai een aantrekkelijk pakketje van en verzorgt het verder met een mooi lint. De klant is binnen het budget gebleven en verlaat met een lach de winkel.

POPULAIR Wilma: ,,Het samenstellen van pakketten is nooit hetzelfde. Soms zoekt de klant een pakketje uit de voorraad die kant en klaar staat. Een kaartje er bij en het is goed. Onze delicatessenbox is bij deze groep ook erg populair. Een andere keer wil men zelf bepalen wat er in gaat en worden bij wijze van spreken de noten nog uitgezocht. Dat is de charme en dat maakt het ook zo leuk. We leveren hier van alles. Groenten, fruit, streekproducten, seizoensproducten en fruit voor op de werkvloer. En regelmatig komen bestellingen binnen via de site. We ontzorgen de klant en verrassen ze keer op keer met mooie producten.''

Op dit moment is Wilma alweer druk met de eerste kerstpakketten. Wie een duurzaam product wil geven, komt vanzelf bij de leverancier om de hoek uit. Maar wie dat ook nog eens wil benadrukken, zorgt ervoor dat ook de inhoud uit de regio komt. Voor de familie de Heus aanleiding om nog eens extra op hun diversiteit in kerstpakketten te wijzen.

Wilma: ,, We maken er in de winkel een gezellige decembermaand van en hebben daar heel bewust op ingekocht. Iedereen die iets te vieren heeft, iemand wil verrassen of nadenkt over een origineel eindejaarsgeschenk helpen we graag. Kijk op onze site www.landwinkeldeheus.nl, daar staat heel veel inspiratie op. Of kom gewoon langs in onze winkel.''

a[ Landwinkel De Heus, Retsestraat 7, Zoelen, 0344-682513 / 06-83602045, landwinkeldeheus@me.com, www.landwinkeldeheus.nl.