• Aafje van IJzendoorn

De Blank Mode volgt laatste trends

Advertorial

TIEL Al een aantal jaren is Jan Willem Vink eigenaar van De Blank Mode in Tiel. Maar om met de tijd mee te blijven gaan, is het belangrijk bezig te blijven met nieuwe concepten en andere vernieuwingen. Mode veranderd met de dag, trends komen en gaan. ,,Als eigenaar van een kledingzaak moet je blijven kijken naar wat de klant wil en wat wij kunnen bieden. Zo hebben wij een uitgebreide collectie en volgen we de laatste trends zodat iedere vrouw, van elke leeftijd, bij ons kan slagen", vertelt Vink.

Door veel te reizen, de trends achterna te gaan en nieuwe contacten te maken, hoopt De Blank Mode zich te onderscheiden van andere kledingwinkels uit de omgeving. De kledingwinkel verkoopt goede merken waaronder Someday, Opus, La Fee Maraboutee, Cambio Jeans, Reset en Airforce. Maar wat zijn de laatste trends en wat kunnen we precies verwachten voor komend seizoen? ,,Sportievere mode komt steeds meer en de jurkjes gaan echt doorzetten", vertelt Vink. ,,Afgelopen zomer hadden we hier al heel veel verschillende soorten van, maar ook nu krijgen we hier weer veel van binnen. Verder zie je op dit moment veel broeken met verschillende prints en strepen. Zo hebben we bijvoorbeeld van het merk Cambio broeken met een tijger onder aan de pijp. De kleuren van de nieuwe collectie zijn onder andere groen, goud, rood en fris kobaltblauw."

BIJ ERIK EN HAAR

Ook is De Blank Mode de afgelopen paar maanden volop in de weer geweest met het concept 'Bij Erik en Haar'; waar de klanten terecht kunnen voor een lunch of een kop koffie en vanaf november kan het publiek ook hun haren laten knippen in de kapsalon. Bij Erik en Haar zit in een deel van het pand van De Blank Mode waar voorheen mannenmode verkocht werd. ,,De combinatie van De Blank Mode en Bij Erik en Haar was voor ons de ultieme combinatie; mooi gekleed en goed eten. Het concept wordt ook wel blurring genoemd. Wat inhoudt dat verschillende branches worden samengevoegd onder één dak. Een initiatief wat de toekomst is. Hartstikke leuk."

ONDERNEMEN

,,We willen op een andere manier ondernemen, zodat we het voor iedereen leuk houden. Met elkaar naar buiten treden of intern bepaalde dingen veranderen zijn aspecten waar we ons mee bezig houden. Denk bijvoorbeeld aan een High Tea met een kleine modeshow, maar ook tijdens een wat groter evenement in de omgeving."

a[ De Blank Mode, Weerstraat 6, 4001 LD Tiel, www.deblankmode.nl