• Curves

Curves '30 minuten fitness voor vrouwen'

Advertorial

TIEL De Gezondheidsraad heeft een nieuwe norm vastgesteld voor bewegen. Een norm die minder streng is dan we gewend waren. Urenlang per week 'full speed' trainen, dat is niet nodig. Curves wist dat 25 jaar geleden al en begon met korte workout-programma's van 30 minuten. Inclusief spier- en botversterkende activiteiten. En dat speciaal voor vrouwen. Dat het werkt, is inmiddels wel gebleken.

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Regelmatig bewegen is goed, maar jezelf voortdurend tot uitersten drijven is niet nodig. Een wandelingetje naar de koffieautomaat volstaat echter niet. De ademhaling moet omhoog gaan en de polsslag moet versnellen.

KRACHTIGER EN ENERGIEKER

De work-outs van Curves zijn hier speciaal op ingericht. Korte en effectieve sessies die vrouwen krachtiger en energieker maken. Dat het werkt, daar kunnen inmiddels duizenden vrouwen over meepraten. Curves heeft zich namelijk over heel Nederland verspreid.

Nieuw is de aanbeveling van de Gezondheidsraad om twee keer per week spier- en botversterkende activiteiten te doen, waarbij het lichaam met zijn eigen gewicht wordt belast. In de krachttrainingen van Curves vormt dit de basis. Door dit te combineren met cardio-trainingen en voedingsadviezen wordt een totaalpakket aangeboden. Een totaalpakket voor de 'Curves way of life', oftewel: voor een gezond lichaam.

Krachttraining is ontzettend belangrijk. ,,Het maakt je sterk en fit. Je verbrandt calorieën, beschermt de spiermassa en gezondheid van de botten, verhoogt je energie, verbetert je humeur en beschermt je tegen ziekten. Curves geeft jou de kans om dit zelf te ervaren. Ga je liever niet alleen? Neem gerust je vriendin, buurvrouw of zus mee."

CURVES WORKOUT

Een Curves workout van 30 minuten bestaat naast krachttraining ook uit cardio, gevolgd door een stretchingsprogramma. Gedurende deze workout wordt spiermassa opgebouwd, de stofwisseling verhoogd en vet verbrand; een perfecte combinatie. Naarmate we ouder worden neemt ons percentage lichaamsvet namelijk toe en spiermassa af.

Met Curves ga je dit te lijf.

AAN DE SLAG

Iedere vrouw krijgt bij Curves persoonlijke begeleiding. ,,Dat vinden we belangrijk. Elk lichaam is anders en iedere vrouw heeft haar eigen doelen. Wij sluiten daar zo goed mogelijk bij aan en stellen een trainings- en voedingsprogramma op dat vrouwen op weg helpt hun doelen te behalen. En dat doen we op een gezellige manier. Geen verplichting, maar ontspanning. Onze missie: 'het sterker maken van vrouwen'."

Wie dit ook wil ervaren, kan nu gebruik maken van de speciale actie 30 dagen fitness/krachttraining voor €30,- (geen verdere verplichtingen).

Bel voor meer informatie: 0344-633633.

a[ Curves Tiel, De Kranshof 5 (boven de Jumbo)