• Team 4

Betuws team gaat Artic Challenge aan

ZOELMOND Van 14 tot en met 22 januari doet Team 4 - Simply the Best mee aan de Arctic Challenge. Zij zullen samen met meer dan 30 andere teams in 9 dagen een rit van ruim 7000 kilometer maken bij -40 graden Celsius naar de Noordkaap. Van deze uitdaging wordt via landelijke televisie verslag gedaan, met een drietal uitzendingen in maart 2017 op SBS9.

Een sportieve uitdaging en een avontuur zonder weerga, waar Team 4, bestaande uit Janno van Aalst en Aron Laponder, nog een extra dimensie aan wil geven. Dat doen zij door geld in te zamelen voor Stichting Vlinders in Tiel. Stichting Vlinders geeft kinderen een thuis, kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Deze kinderen kunnen alle steun goed gebruiken.

De voorbereidingen zijn in volle gang en het team is druk op zoek naar extra sponsors, om het bedrag voor Stichting Vlinders zo hoog mogelijk te maken. Daarnaast organiseren ze een speciale Hollandse Feestavond op 10 december in het Betuwestrand in Beesd.

Sponsors hebben afhankelijk van hun pakket recht op entree, maar kaarten zijn ook los verkrijgbaar. Voor € 50,- per toegangskaart steun je het goede doel: hapjes en drankjes zitten bij de prijs in. Verschillende artiesten, waaronder Levi, Alex West, Jolanda Philippi en Jan van Woudenberg hebben hun medewerking al toegezegd.

Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar of via de teamleden te bestellen: alaponder@hvandijkhuizen.nl of janno@gebr-pothuizen.nl