• Ali Baba Bazaar

Ali Baba Bazaar opent in Tielse markthal

TIEL Drie dagen per week een vers- en warenmarkt in Ali Baba Bazaar. Op 18 november gaat de overdekte markt open op Spoorstraat 5 in Tiel.

Een keur aan vis, vlees, groente, fruit en andere waren zijn te vinden in de 100 kramen van Ali Baba Bazaar. De oude Metawa-fabriek en later 'Jomanda-hal' is volledig geverfd en opgefrist. Er is een overkapping bijgebouwd zodat er nog meer kramen op het 3000 m2 grote terrein kunnen staan voor een geweldige markt-beleving. ,,De toevoeging van verse waren maakt de overdekte markt uniek voor de regio", zegt marktmeester Ali, naamgever van de bazaar. ,,We zorgen dat er weinig overlap in handelswaar is zodat het voor de gasten een leuk dagje uit is of juist een plek waar ze hun wekelijkse boodschappen kunnen doen. Daarom zijn we ook drie dagen per week open, inclusief het weekend."

WERELDS ETEN In een later stadium zullen ook twee restaurants openen in Ali Baba Bazaar waar wereldse gerechten gegeten of meegenomen kunnen worden. Ali Baba Bazaar is vanaf 18 november drie dagen per week open. Over

enkele weken volgt de officiële opening met een feest voor iedereen.

Ali Baba Bazaar is de nieuwe overdekte markt van de Betuwe en is wekelijks op woensdag, zaterdag en zondag open van 8.30 tot 18.00 uur. Parkeren en entree zijn gratis. Ali Baba Bazaar ligt recht tegenover het NS-station in Tiel.

Ali Baba Bazaar, Spoorstraat 5, Tiel. Info: www.alibababazaar.nl of via Facebook: Ali Baba Bazaar.

Foto: Marktmeester Ali.