Aantrekkelijke economy editions van Transit Courier en Transit Connect bij Ford dealer Gerritse Tiel

TIEL Ford dealer Gerritse uit Tiel is een vertrouwd adres voor ondernemers voor de aanschaf en service van bedrijfswagens. Het Ford-leveringsprogramma wordt nu uitgebreid met aantrekkelijke economy editions van de Transit Courier en Transit Connect. Daarmee maakt Ford een complete serie scherp geprijsde Transit-modellen bereikbaar voor elke ondernemer.

Carlo Koning van Ford dealer Gerritse: ,,De Transit is Ford's ijzersterke aanbod in de klasse van de lichte bedrijfswagens. De Economy Editions combineren een lage kilometerkostprijs en hoge functionaliteit met aantrekkelijke vanafprijzen. Met daarbij ook nog eens gunstige Financial Lease regeling."

De Transit Courier Economy Edition, voorzien van een 55 kW/75 pk sterke 1.5-liter Duratorq TDCi-dieselmotor, is onder de magische €10.000,- grens geprijsd. Met zijn laadruimte van 2,3 m3 is deze Transit Courier de ruimste bestelauto in het compacte segment. Andere sterke punten zijn onder andere een laadvermogen van 585 kg, het Easy Fuel systeem, ESP met Hill Start Assist en Load Adaptive Control, centrale vergrendeling met afstandsbediening, een volledig laadschot, een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel en een middenconsole met twee bekerhouders en ruimte voor A4-formaat documenten. De Transit Courier Economy Edition heeft een vanafprijs van € 9.995,-.

Voor de geringe meerprijs van € 600,- levert Ford het Cool & Connected Pack, bestaande uit airconditioning, een audiosysteem, bluetooth connectiviteit en het innovatieve MyFord Dock waarmee mobiele apparaten kunnen worden bevestigd en opgeladen.

De Transit Connect Economy Edition heeft een laadruimte van 2,9 m3 en een hoog geremd aanhangvermogen van 1.200 kg. De aandrijving wordt verzorgd door de betrouwbare 1.6 Duratorq TDCi met 55 kW/75 pk. Highlights van deze special edition zijn ondermeer een laadvermogen van 625 kg, het Easy Fuel systeem, ESP met Hill Start Assist en Load Adaptive Control, centrale vergrendeling met afstandsbediening, een volledig laadschot, elektrisch bedienbare ruiten met 'one shot down' bediening voor de bestuurder, een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel en een open middenconsole met 12V- en AUX-aansluitingen, twee bekerhouders en ruimte voor een A4 map of laptop. Het prijskaartje vermeldt een vanafprijs van € 11.495,-.

Ook voor deze uitvoering zorgt het Cool & Connect Pack (meerprijs € 600) voor extra comfort met airconditioning en een radio met Bluetooth connectiviteit. Voor wie prijs stelt op nog meer laadruimte, is de Transit Connect Economy Edition er voor een meerprijs van € 2.000 ook in een L2-uitvoering met lange wielbasis, een extra sterke 1.6 TDCi met 70kw (95pk) en een laadruimte van 3,6 m3 met een laadvermogen tot 1.000 kg en een zijschuifdeur.

Afsluitend nogmaals de heer Carlo Koning: ,,Voor kopers van de Transit Courier Economy Edition en Transit Connect Economy Edition hebben wij tijdelijk een aantrekkelijk Financial Lease aanbod. Daarbij is een aanbetaling of inruil mogelijk, evenals een slottermijn. Transit-kopers kiezen daarbij voor de looptijd die bij hun persoonlijke situatie past. Het 0,0% Financial Lease aanbod kan met een looptijd tot 24 maanden gekozen worden."

Info: 0344-620802, verkoop@gerritse-tiel.nl