• 25-09-2016: Voetbal: AFC v TEC: Amsterdam
    Spelers van TEC blij met het doelpunt van Randel Shakison van TEC
    Tweede divisie seizoen 2016/2017

    Toon Dompeling

Zes spelers TEC tekenen contract tot 1 juli 2019

TIEL TEC is volop bezig met het vorm geven van het elftal voor de komende jaren. Maar liefst zes spelers tekenden inmiddels een contract dat hen tot 1 juli 2019 bindt aan de Tielse tweede divisionist. Bijzonder blij is de ploeg met het verlengen van de contracten door Wimilio Vink, topscorer van de ploeg, en Randel Shakison, de uitmuntende verdediger die deze zomer overkwam van het Amsterdamse AFC.

Don Bosman houdt zich met technisch adviseur Gery Vink bezig met het verlengen van de contracten. ,,We willen voor de volgende seizoenen graag een sterke selectie van zo'n dertig man. Daarin moet ook plaats zijn voor de talentvolle jeugd. Op dit moment hebben we al met zes spelers overeenstemming bereikt voor een verbintenis tot 1 juli 2019. We streven er naar om zo weinig mogelijk te veranderen, maar door selecteren is op dit niveau wel nodig."

Eerder al tekenden Tielenaar Matthijs van Gessel, Walter kiomegni, Gregory Viereck en Kurtley de Windt. Bosman: ,,Zij vormen al jaren een deel van de vaste kern. We zijn zeker omdat we geloven in een vaste kern erg blij met hun handtekening."