• Ab Donker

Wedstrijden FC Lienden te zien bij FOX Sports

LIENDEN De Tweede Divisie clubs, verenigd in de coöperatieve vereniging Tweede en Derde Divisie, hebben overeenstemming bereikt over de live-rechten van de wedstrijden van de Tweede Divisie bij FOX Sports, het sportkanaal waar FC

Lienden trainer Hans Kraay jr. werkzaam is. Wekelijks op zaterdagmiddag om 15.30 uur wordt één wedstrijd live uitgezonden. De overige duels verschijnen elk speelweekend in samenvatting op FOX Sports. Met deze overeenkomst, die voor vijf jaar is aangegaan, wordt de exposure van de Tweede Divisie vergroot. Het eerste duel in de Tweede Divisie dat bij FOX Sports te zien is, is de wedstrijd FC Lienden-Jong Vitesse op zaterdag 13 augustus. De primeur is op sportpark De Abdijhof in Lienden.

De wedstrijden van het toernooi om de KNVB Beker, met FC Lienden dat in de eerste reguliere ronde na 2 kwalificatierondes instroomt, zijn komend seizoen te zien op Veronica. Het gaat om alle samenvattingen en de live-uitzendingen van de halve finales. De finale op 30 april 2017 in de Kuip is, net als eerder, bij SBS. FOX Sports zal vanaf de eerste ronde ook live bekerwedstrijden uitzenden, evenals dat bij deze zender alle samenvattingen van het hele bekertoernooi te zien blijven.