• Ab Donker

Vier nieuwe spelers TEC nieuw seizoen

TIEL TEC heeft grote stappen gezet in het formeren van de selectie voor het komend seizoen. Daan Disveld en Migiel Zeller, beiden kwamen in de winterstop de Tielse tweede divisionist versterken, tekenden voor twee seizoenen bij. Het sterke verdedigingsduo was al snel onmisbaar op De Lok en vormde mede de basis voor het herstel in de tweede seizoenshelft.

Eerder al tekenden Gregory Viereck, Walter Kiomegni, Kurtley de Windt, Matthijs van Gessel, Randel Shakison en Wimilio Vink bij.

Nieuw bij TEC zijn komend seizoen twee keepers en twee middenvelders. Joël Saro (23) keepte bij WAVV, Babberich, Bennekom en Alverna. Hij moet met Jean Marc Antersijn (21) de concurrentie aangaan met Sebastiaan van der Sman. Antersijn is de keeper van het onder 23 team van Aruba. In Nederland speelde hij voor Haaglandia en recentelijk voor GDA uit Loosduinen.

Brandon Fijneman is een middenvelder die in het seizoen 2013/2014 speelde bij Sparta en de twee daarop volgende seizoenen bij Dordrecht. Hij komt over van Nieuwerkerk. Vincent van Beek speelde tien seizoenen bij NEC en verruilt nu Juliana'31 voor TEC.