Uitstekende prestatie Wadenoijen

WADENOIJEN In de vijfde klasse D Zuid 1 zette Wadenoijen een uitstekende prestatie neer. De ploeg die al met al een teleurstellende competitie afwerkt en kansloos is voor een eindprijs, won verrassend van de nummer drie Hedel. In Wadenoijen werd het 2-1.

Voor rust ging het gelijk op met wisselende kansen voor beide ploegen. Zo scoorde Hedel, maar werd de treffer wegens buitenspel afgekeurd. Datzelfde overkwam Wadenoijen, toen eveneens in buitenspelpositie werd gescoord.

De thuisclub kwam scherp uit de kleedkamer en opende al na drie minuten de score. Dennis van Beusekom kwam op vanaf het middenveld en testte de doelman met een hard schot. De keeper liet de bal los, waarna David Kroon raakschoot.

Wadenoijen zette meteen door en kwam kort daarna op 2-0. Rick Heijster bereikte met een hoekschop Bart Jan Zijlstra. Deze kopte feilloos raak.

Hedel probeerde het nog wel, maar kwam pas drie minuten voor tijd op 2-1. Daarna gaf Wadenoijen niets meer weg en trok vervolgens de overwinning geroutineerd over de streep.