• Ab Donker

Uitbreiding FC Lienden-Selectie

LIENDEN FC Lienden heeft de afgelopen week de selectie opnieuw uitgebreid en heeft nu een selectie van 26 spelers voor de competitie in de Derde Divisie Zondag.

De nieuwelingen zijn:

Salim Mansouri: Opnieuw een speler uit de bestaande selectie, die zijn voorkeur voor FC Lienden heeft uitgesproken. Hij kwam na de winterstop bij FC Lienden en was eerder actief bij AFC, AZ en Volendam. Daarna is hij naar het buitenland vertrokken. In het buitenland heeft hij bij Maceratese in Italië en Rio Ave B in Portugal gespeeld.

Menno Heus: Deze 23-jarige en 1,88 meter lange keeper is begonnen bij FC Utrecht Onder-17 en Onder-19, waarna hij bij Jong FC Utrecht kon aantreden. Zijn laatste club was FC Den Bosch.

Geoffrey van der Boor: Ook deze doelman is een oude bekende in Lienden. Hij is 34 jaar en  heeft een behoorlijke carrière achter de rug. Hij heeft onder andere gekeept bij Jong RKC, GJS, Unitas, Theole, SVW en als laatste bij de Valleivogels. Van 2014 t/m 2016 heeft hij ook bij FC Lienden gespeeld.

 Thomas Hoekstra:  Deze keeper is pas 19 jaar. Hij heeft bij Heerenveen Onder-19 en bij SC Cambuur Onder-19 gespeeld.

Shanon Carmelia:  Deze rechtervleugelverdediger is 30 jaar en is begonnen op Curaçao, bij Jong Colombia en CSD Barber. In Nederland speelde hij voor Jong NEC. Daarna heeft hij een jaartje bij JVC Cuijk gespeeld en het afgelopen seizoen stond hij onder contract bij IJsselmeervogels.

Yevghenny Marceli: Speelde eerder bij RKSV Nuenen, OJC Rosmalen en Blauw Geel '38. Hij is een aanvaller, die het liefst als rechtsbuiten speelt.

Andreas Dusink: Deze 21-jarige spits heeft bij De Graafschap Onder-19 en Jong De Graafschap gespeeld.

Mohammed Ouarraki: Deze meneer is de benjamin van de ploeg. Hij is in mei net 18 jaar geworden. Hij heeft gespeeld bij Laakkwartier in Den Haag en is een technisch begaafde aanvaller.

Yunus Efe: Deze 20 jarige spits, met een voorkeur voor de linkerspitspositie, heeft hiervoor bij Achilles '29 in Groesbeek gespeeld. Daar heeft hij in zes wedstrijden twee doelpunten gescoord    in de Derde Divisie.

Aladji Barrie: Deze 23-jarige aanvaller speelt bij voorkeur als centrumspits. Hij heeft de afgelopen jaren bij diverse clubs in Duitsland gespeeld.