• FC Lienden

Tijmen Bos sluit komend seizoen aan bij FC Lienden

LIENDEN De 18-jarige Tijmen Bos is bij FC Lienden geen onbekende. De talentvolle voetballer trainde als lid van Candia '66 afgelopen seizoen al zeer regelmatig mee met de FC Lienden selectie. Bij Candia'66 is de jonge Rhenenaar inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het eerste elftal. De middenvelder werd dit seizoen met Candia'66 kampioen van de 4e klasse.

Komend seizoen sluit Tijmen Bos volledig aan bij de tweede divisieselectie van FC Lienden en maakt daartoe de overstap van Candia'66 naar FC Lienden. De ambitieuze speler uit Rhenen beseft dat de stap die gemaakt wordt een hele grote uitdaging is maar grijpt met beide handen de kans die FC Lienden hem biedt om zijn talenten op een hoog niveau te etaleren en zich verder te ontwikkelen. Na Nick Hak en Jesse van Baal is Tijmen Bos het derde jonge talent uit de nabije omgeving van Lienden die FC Lienden aan zich gebonden heeft.

Tijmen Bos is na Jesse van Baal (FC Utrecht O.19), Jawad Bellawsan (Magreb'90), Nathan Bijl (usv Hercules), Nick Hak (FC Dordrecht), Loed Keizer (usv Hercules) en Nick Stienstra (RKHVV) de zevende nieuweling in de

selectie van trainer Hans Kraay jr. van komend seizoen.