• Tiel 21-10-2017
    Voetbal TEC-Lisse, TEC speler nr 11 heeft commentaar en kon uiteindelijk met een rode kaart van het veld
    iopv Stad Tiel.
    Foto Raphael Drent, Tiel.

    Raphael Drent

TEC verliest in slechtste wedstrijd seizoen

TIEL Na twee prachtige overwinning op rij liep TEC zaterdag op eigen veld tegen een lelijke zeperd op. In de slechtste wedstrijd van de Tielenaren van dit seizoen won FC Lisse in de tweede divisie op De Lok met 0-2.

Vooral voor rust was TEC enorm matig op dreef. FC Lisse gaf nauwelijks iets weg en had zelf kans op drie treffers. Twee werden er verijdeld, de derde een strafschop was wel raak. Randel Shakison trok even aan het shirtje van Theirry Monteny en arbiter Robin Gansner legde de bal op de stip: 0-1 door Martin van Eeuwijk.

Pas vlak voor rust combineerde TEC goed. Robby Holder kon de bal net niet het laatste zetje geven. Na rust was er iets meer strijd bij de Tielenaren, maar echt in de verdrukking kwamen de bezoekers niet. Een kwartier voor tijd kreeg invaller Gianluca Maria van TEC direct rood, nadat hij een speler van FC Lisse had bedreigd.

In de extra tijd werd het nog 0-2, toen drie spelers van FC Lisse op doelman Sebastiaan van der Sman af konden gaan. Rowdy van der Putten gaf het laatste zetje.