• Ab Donker

TEC trekt zaterdagteam terug

TIEL Omdat het zaterdagteam van TEC het afgelopen weekend voor de derde keer dit seizoen geen team op de been kon brengen, heeft het Tielse bestuur besloten om het team uit de competitie in de vierde klasse D Zuid 1 terug te trekken.

Zaterdag leek de Tielse ploeg uit tegen GVV´63 met enkele aanvullingen alsnog te gaan voetballen. Uiteindelijk bleken er toch niet voldoende spelers te kunnen. Zeven langdurig geblesseerden deden het team de das om.

Voorzitter Pieter van den Burg vindt het spijtig dat het bestuur tot terugtrekken heeft moeten besluiten. ,,Vooral de voorzitter van onze technische commissie Wim de Bie heeft er alles aan gedaan om terug trekken te voorkomen. Als het eerst lijkt te lukken en dan op het nippertje toch weer misgaat, is een enorme teleurstelling."

De door TEC gespeelde wedstrijden zullen uit de stand worden verwijderd. Daar zullen vooral Vianen en Kerkwijk blij mee zijn. Deze ploegen verloren van TEC. Alle ploegen aan kop van de ranglijst waaronder MVV'58 uit Meteren wonnen van de Tielenaren en verliezen dus alle drie punten. Het onderaanstaande Brakel won in Tiel en raakt nu de drie punten kwijt en staat weer op nul.