• Pim Hols

TEC-speler Sven van Ingen tekent bij Kozakken Boys

TIEL TEC-speler Sven van Ingen vervolgt na de zomer zijn carrière bij Kozakken Boys. De Ingenaar tekende een contract in Werkendam voor twee seizoenen.

Kozakken Boys benaderde de centrale verdediger die ook als spits werd ingezet al vroeg in het seizoen. ,,Ik ben daar erg serieus mee om gegaan. Kozakken Boys speelt al veel jaren in de top van het zaterdagvoetbal. Maar ik heb het ook bij TEC erg naar mijn zin, heb daar vijf jaar lang mooie jaren meegemaakt."

Uiteindelijk gaf het gevoel dat Kozakken Boys een duidelijke stap omhoog was, de doorslag. ,,Hoewel ook TEC net als Kozakken Boys in de tweede divisie speelt, zie ik de overgang toch als een mooie sportieve uitdaging. Ik was er aan toe om mezelf nog eens uit te dagen. Ik denk dat ik dat met deze stap bereikt heb."

TEC hoeft niet bang te zijn dat de inzet van Van Ingen de komende maanden wat zal verflauwen. ,,Daarvoor koester ik de club en de fans te veel. Ik zal tot het laatste moment met grote inzet strijden om TEC in de tweede divisie te houden."