• Ab Donker

TEC speelt dijk van een wedstrijd

TIEL TEC speelde in Hardenberg tegen de plaatselijke HHC een dijk van een wedstrijd. Na een 0-1 ruststand werd het uiterst verdiend 0-3 voor de Tielenaren.

Het was een open wedstrijd met in de eerste minuten wat mogelijkheden voor de thuisclub. Een geconcentreerd verdedigend TEC maakte deze echter steeds weer onschadelijk. Na een kwartier raakte Wimilio Vink de paal. De rebound van Brian Peters ging in het zijnet.

De mooiste kans was ook voor Vink. Zijn lob was echter net te laag en werd door doelman Sander Danes met de vingertoppen onschadelijk gemaakt.

Zes minuten voor tijd werd het 0-1. Matthijs van Gessel zette voor en Peters zette zijn debuut in de basis luisterboek met een rake kopbal.

Na rust had TEC de touwtjes strak in handen. De ploeg verzuimde echter de trekker definitief over te halen. Pas een minuut voor de officiële laatste minuut viel de 0-2. Vink kreeg de bal op links, trok naar binnen en schoot laag en hard raak in de verre hoek.

Twee minuten later gaf Vink een breedtepass op Kay Huijgens. De invaller passeerde doelman Danes eveneens met een laag schot: 0-3.