• Ab Donker
  • foto Rias Immink

    foto Rias Immink

TEC pakt belangrijk punt

TIEL TEC was zaterdag dichtbij het veilig spelen in de tweede divisie. Met nog enkele minuten in de extra tijd te gaan stond TEC met 2-1 voor. Het werd nog gelijk 2-2 en Spakenburg kreeg ook nog een strafschop. De penalty van Olivier Pilon hield doelman Sebastiaan van der Sman uit zijn doel. TEC pakte daarmee een belangrijk punt.

De eerste helft was van een matig gehalte. TEC had weliswaar de controle, maar veel dwong de ploeg niet af. Twee minuten voor rust werd het toch wel verdiend 1-0, toen Migiel Zeller een vrije trap van Wimilio Vink inkopte.

Meteen na rust maakte Robbie Holder er 1-1 van. TEC was even de kluts kwijt, maar herstelde al snel het overwicht. Halverwege de tweede helft werd het 2-1, toen een voorzet van Vink door Kurtley de Windt werd ingetikt.

In de 90ste minuut, nadat TEC al diverse kansen onbenut had gelaten, werd het 2-2 door een zondagsschot van invaller Thijs Hendriks. Drie minuten later ging de bal na hands van Daan Disveld op de stip. Van der Sman stopte de slecht genomen penalty en zag de rebound huizenhoog over gaan.