• foto Rias Immink

    foto Rias Immink

TEC in blessuretijd onderuit

TIEL Volledig tegen de verhouding in verloor TEC van Katwijk. In blessuretijd benutten de bezoekers een strafschop: 3-4.

Het eerste half uur was voor Katwijk. TEC had de opstelling omgezet en dat was duidelijk even wennen. Juist toen de thuisclub er beter in kwam opende Katwijk de score. Bennie van Noord kopte een corner in: 0-1. Vijf minuten later stond het al 0-2 door Sabir Achefay.

TEC bracht de spanning terug door een treffer van Trumaine Balrak kort voor rust: 1-2. Na de pauze domineerden de Tielenaren. Katwijk moest terug, maar kwam er bij tijden gevaarlijk uit. Doelman Sebastiaan van der Sman haalde de doorgebroken Mike van den Ban onderuit. Robbert Susan benutte de penalty onberispelijk: 1-3.

De veerkracht van TEC was opmerkelijk. Op basis van een grote inzet en goed voetbal werd Katwijk teruggedrongen. Wimilio Vink schoot prachtig de 2-3 op het bord. Toen negen minuten voor tijd Randel Shakison een vrije trap rechtstreeks binnen schoot tot 3-3 was een sensatie in de maak.

Een overtreding van Erik van Dee in de 92ste minuut kostte TEC echter een meer dan verdiend punt. Van der Sman raakte de strafschop van Susan nog wel aan, maar de bal verdween toch in het doel: 3-4.