SCZ wint verrassend bij Heerewaarden

ZOELEN In de vijfde klasse C Zuid 1 won SCZ toch wel enigszins verrassend bij Heerewaarden: 0-1. Het was de eerste overwinning van de Zoelenaren dit seizoen.

Voor rust hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Echt grote kansen waren er niet. Na de pauze hadden de bezoekers aan een goede mogelijkheid voldoende. Ramadan Beqiraj opende de score in het voordeel van SCZ: 0-1.

De Zoelenaren hielden vervolgens de verdediging gesloten. De ploeg steeg door de overwinning naar de tiende plaats.

MEC'07-Hedel 1-0

Na een aantal weken zwak te hebben gepresteerd stond er in Maurik tegen het sterke Hedel opeens een andere ploeg. Met een uitstekende mentaliteit en inzet won de thuisclub met 1-0. Het was de eerste nederlaag van Hedel dit seizoen.

MEC'07 kwam al voor rust op voorsprong. Lucas van Zuijlen scoorde. Daarna verzuimde de thuisclub de voorsprong verder uit te breiden. Ook na de pauze hielden de Maurikers het betere van het spel. Gescoord werd er echter niet meer.

Wadenoijen-RKVSC 3-6

In een doelpuntrijke wedstrijd ging Wadenoijen met 3-6 op eigen veld onderuit tegen RKVSC.

Voor rust was het een heerlijke wedstrijd met twee gelijkwaardige ploegen. De 3-3 tussenstand was terecht. Voor Wadenoijen scoorden Mark van Kersbergen, Maurice Lagendijk en Rob van Haarlem

Na rust kon Wadenoijen niet meer aanknopen bij het spel van de bezoekers. De ploeg uit Velddriel liep uit naar 3-6.

ISC had een vrij weekend.