Reünie voetbalsters Theole

TIEL Een All Stars team bestaande uit voetbalsters die in het verleden bij Theole hebben gespeeld, speelt op zaterdag 27 augustus een oefenwedstrijd tegen de huidige vrouwenselectie van de Tielse club. Aansluitend aan de wedstrijd vindt een reünie plaats voor alle vrouwen die ooit bij Theole hebben gevoetbald. Oud-speelsters die mee willen voetballen, zijn om 10.00 uur welkom op het sportpark.

In 1993 werd het eerste meidenteam bij Theole opgericht. Na een schoolvoetbaltoernooi waren enkele meiden uit Tiel enthousiast geworden en besloten in competitieverband te gaan voetballen. Het vrouwenvoetbal bij Theole groeide en de Tielse club was jarenlang in de Betuwe de grootste vereniging wat vrouwenvoetbal betreft. Vanaf 2008 hadden deze teams echter geen prioriteit meer bij de vereniging en in 2009 vertrok het laatste vrouwenteam.

Vorig seizoen werd de vrouwenafdeling van Theole weer nieuw leven ingeblazen. Een vrouwenteam werd opgezet, net als een meisjes C en D. Komend seizoen heeft de Tielse club zelfs twee vrouwenteams, een 35+ team en vier meidenteams.

Het vrouwenvoetbal zit daarmee bij Theole weer in de lift. Nieuwe speelsters in alle leeftijdscategorieën zijn daarom nog steeds welkom. Kom gerust kijken bij de wedstrijd op 27 augustus om 11.00 uur of mail voor meer informatie naar dverhoef@theole.nl.