• Grebbeconcours

    J. Du Pre

Grebbeconcours: Voor iedere paardensportliefhebber!

11-09-2019, 14:15 | Lezersnieuws | Anneke

Op 21 september wordt het jaarlijkse Grebbeconcours weer gehouden op de Grebbeberg, georganiseerd door de Landelijke rijvereniging de Grebberuiters. Of je nu zelf paard rijdt en meedoet, of je bent toeschouwer, altijd ben je verzekerd van een gezellige dag met heel veel paardensportplezier!

 

Het Grebbeconcours biedt pony’s en paarden, ruiters en amazones de gelegenheid om hun kwaliteiten te vertonen in de spring- en dressuurringen en te strijden om mooie prijzen. Dit alles op dezelfde dag en hetzelfde terrein, en dat is tegenwoordig uniek! Dit geeft een enorme varieteit, niet alleen in het programma en rubrieken, maar ook in de leeftijden van de deelnemers en toeschouwers. Kinderen, ouders, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen maken een ouderwets gezellige sfeer, en de mooie locatie draagt daar zeker ook een steentje aan bij. Om die reden is het Grebbeconcours al jaren een begrip in Rhenen en omgeving en een aanrader voor deelnemers én toeschouwers. De entree is voor bezoekers gratis en de ter plekke verkrijgbare hamburgers (inmiddels omgedoopt tot ‘Grebbeburgers’) zijn een aanrader.

 

De Grebberuiters bestaan ruim 70 jaar en mede-oprichtster Nel Straaten van Nes komt nog elke editie even kijken of alles goed verloopt!

 

Datum:            21 september 2019

Tijdstip:           09.00-16.00 u

Rubrieken:      Dressuur BB-M2, springen pony’s alle klassen, springen paarden BB-M

Locatie:           Grebbeweg (tussen Ouwehands Dierenpark en de militaire begraafplaats)

Info:                 www.grebbeconcours.nl