Nick Hak verlengt bij FC Lienden

FC Lienden heeft het contract met de 20 jarige Nick Hak voor volgend seizoen verlengd met een optie voor nog een seizoen. De inwoner van Maurik, bezig aan zijn eerste seizoen bij de club, ontwikkelt zich prima en heeft het uitstekend naar zijn zin bij de selectie van trainer Hans Kraay jr. Inmiddels waren er niet alleen de nodige invalbeurten, maar er was ook al zeven keer een basisplaats voor de van FC Dordrecht overgekomen aanvaller, die in deze competitie al drie keer scoorde. FC Lienden is zeer ingenomen met een langer verblijf van deze jonge, gedreven en leergierige speler bij de club.

Jesse van Baal, de 19 jarige eveneens uit Maurik afkomstige speler, zal binnen drie  weken opnieuw aan zijn enkel geopereerd worden. Er blijkt veel bindweefsel te zitten, waardoor van inklemming sprake is en een herstel daardoor belemmerd wordt. De voor dit seizoen van Jong FC Utrecht overgekomen aanvaller is deze competitie nog niet in actie gekomen. Verloopt het herstelproces en de revalidatie de komende maanden voorspoedig,  dan sluit de ongelukkige Jesse van Baal komend seizoen gewoon aan bij de selectie van FC Lienden en kan de pechvogel hopelijk eindelijk zijn voetbalkwaliteiten bij FC Lienden etaleren.
Nick Hak en Jesse van Baal blijven met doelman Jan Schimmel uit Kapel Avezaath, waarvan eerder deze week bekend werd dat hij bijtekent, dus ook komend seizoen de Betuwse gezichten in de Liendense tweede divisie selectie.