• Wim Brouwers
  • Wim Brouwers

Mo Ajiach en Jan Schimmel gehuldigd voor 100ste wedstrijd

LIENDEN Voor de wedstrijd FC Lienden - Excelsior M. werden Mo Ajiach en Jan Schimmel gehuldigd voor het spelen van de 100ste wedstrijd in competitieverband voor FC Lienden. Voorzitter Dick van Ommeren zette beide spelers in het zonnetje. Beide spelers maakten de successen met de kampioenschappen de afgelopen twee seizoenen mee en promoveerden met FC Lienden naar de Tweede divisie.

Aanvaller Mo Ajiach keerde in 2014 terug bij FC Lienden na een kort uitstapje naar vv Bennekom. In het seizoen 2012/13 kwam de 25 jarige speler ook voor FC Lienden uit. Daarvoor was de oud-Rhenenaar actief bij DTS Ede en Candia'66.

De 24 jarige Jan Schimmel kwam in het seizoen 2013/'14 naar FC Lienden. De doelman maakte toen de overstap van het Tielse TEC, de competitietegenstander van komende zaterdag. TEC kwam toen nog op 2e klasse niveau uit. De inwoner van Kapel-Avezaath heeft vorige seizoen nog een aantal maanden stage gelopen bij FC Utrecht en is de laatste jaren een vaste waarde in het elftal van FC Lienden. Vorig seizoen waren er slechts achttien tegentreffers en werd in de zondag topklasse zestien keer de nul gehouden.

FC Lienden feliciteert beide spelers met deze sportieve mijlpaal in het shirt van FC Lienden.