• Dick Martens

Mannen assistent bij TEC

TIEL Armand Mannen (53) is toegevoegd aan de technische staf van tweede divisionist TEC. De oud-speler van TEC gaat Frits van den Berk (hoofdtrainer), Gery Vink (technisch adviseur) en Anton Geurts (assistent trainer) komend seizoen terzijde staan.

Tot voor kort was Mannen hoofdtrainer van het Wageningse WAVV. Al vroeg in het vorig seizoen maakte hij daar bekend dat het zijn derde ook zijn laatste seizoen zou zijn. Mannen: ,,Ik ben meerdere keren door TEC benaderd. Maar de stap van hoofdtrainer naar assistent is toch iets waarover je goed moet nadenken. Uiteindelijk heb ik ja gezegd omdat ik TEC ken (Mannen liep stage bij TEC en was er actief als speler: red). Ik heb wat trainingen aan het eind van het vorig seizoen bezocht en geconcludeerd dat ik er zeker van toegevoegde waarde kon zijn."

Zelf voetbalde Mannen naast TEC bij de amateurs van Wageningen, profclub FC Wageningen en Bennekom. Voor Wavv was hij trainer bij de A1 jeugd van Bennekom en bij ONA'53.

,,Als staf doen we alles samen. Dat geeft een uitstekend gevoel. Een vaste taakomschrijving hebben we niet, we staan klaar voor elkaar waar dat nodig is. Het plaatje voor komend seizoen ziet er wat dat betreft uitstekend uit."