• JvR de Batauwers

Jelmer Draaisma op kop in Tielse voorjaarscompetitie

TIEL Jelmer Draaisma heeft woensdag 27 maart de tweede wedstrijd voor A-rijders van de voorjaarscompetitie van JVR de Batauwers in Tiel gewonnen. Hij was de hele avond sprintjes aan het trekken maar had in de laatste rondes toch nog conditie genoeg over om het af te maken. Tweede werd Martijn Broekman en derde Angelo Verhagen. De tussenstand na twee wedstrijden is: 1. Jelmer Draaisma, 2. Angelo Verhagen en 3de zijn broer Miguel Verhagen. Opmerkelijk was dat de gemiddelde snelheid alweer een stuk hoger lag dan de wedstrijd een week eerder. Het zal zeker te maken hebben met de komst van sterke renners uit een steeds wijdere omtrek, zoals Utrecht en Brabant.

In de categorie B won Michael van Kuik, 2de werd Gaby Uljee en 3de Noah van Putten. De twee eerstgenoemden staan ook in de tussenstand op die plaats. De 17-jarige junior Noah van Putten uit Tiel is derde.

Eerste bij de C-rijders werd Jaimy van Eldijk, 2. Mart Story en 3 Gonnie van Kuilenburg. De tussenstand is 1. Mart Story, 2. Helen Rekveld 3. Jaimy van Eldijk.