Holland Ladies Toertocht

TIEL De Stichting Wielerpromotie Rivierenland, organisator van onder andere de profronde van Tiel, heeft in het kader van de Rivierenland Ladies Week, twee fietstochten georganiseerd die op zondag 30 augustus gereden worden. De eerste toertocht is voor recreanten en amateurs. Deze toertocht is gebaseerd op de echte Boels Rental Ladies Tour en heet daarom de "Holland Ladies Toertocht". Er is keuze uit meerdere afstanden 35, 65 of 100 km. De start is bij de sporthal van SportPlaza aan de Predikbroedersweg 14 in Tiel. Voorinschrijven kan middels de website van de NTFU.

De tweede toertocht is voor de kids van groep 3 t/m 8 van de basisschool. Deze leuke toertocht genaamd "Kids on the Bike" heeft als doel de kids lekker te laten bewegen. Onderweg worden er leuke spelletjes gedaan en op aan de finish staat een heerlijke, gezonde pannenkoek klaar voor de deelnemertjes. De Kids on the Bike toertocht wordt gehouden onder professionele begeleiding van Body Dynamics. Ook hier is de start bij de sporthal van SportPlaza in Tiel. Inschrijven kan via school, of via Facebook. Je kunt natuurlijk zondag ook gewoon gezellig met opa, oma, vader of moeder naar de sporthal toe komen , de aanvang is om 10.30 uur.

Dinsdag 1 september staat de "Ladies Night" op het programma. Dit is een echte Ladies Only Night, wat betekent dat mannen geen toegang hebben. Met meer dan 40 stands wordt dit de leukste avond van het jaar. De Ladies Night is op 1 september van 19.00 - 22.00 uur in het TKV gebouw, Bulkweg 1 in Tiel

Tenslotte barst op woensdag 2 september en donderdag 3 september de Boels Rental Ladies Tour los.