• Stefanie Pameijer
  • Hilde van Noort vormde een belangrijke pion in de organisatie. De groep paaseieren om haar heen bestaat uit Nikki van Apeldoorn, Amber Baars, Nienke de Heus, Hilde van Noort, Evelien Rademaker, Jayda van Rooijen.

    Stefanie Pameijer
  • Stefanie Pameijer
  • Stefanie Pameijer
  • Stefanie Pameijer

Feest bij DOS Sportief met turnen tussen paaseieren

ECK EN WIEL Met een paaseierentoernooi hebben de turnsters van DOS Sportief de feestdagen extra luister bijgezet. Het is bij de club uit Eck en Wiel een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij op allerlei manieren het plezier in de sport wordt gestimuleerd. Bovendien een kans om nieuw organisatietalent naar voren te schuiven. Deze keer zorgden Hilde van Noort en Stefanie Pameijer voor het juiste verloop.

Het ging in dit geval om een teamwedstrijd waarbij de juryleden van DOS Sportief uitsluitend keken naar de uitvoering (E-score). Hierdoor was het mogelijk dat turnsters uit verschillende niveaus en leeftijden tegen elkaar uitkwamen. De juryleden Hilde van Noort, Carla de Heus, Harry Swijnenburg en Anna de Vries zagen daardoor deelnemers van de voorgeschreven oefenstof tweede, vierde, vijfde en zesde divisie strijd leveren tegen turnsters van de keuzestof uit de vierde divisie. Onder leiding van een teamcaptain kwam drie groepen in actie met aan Pasen gerelateerde namen.

De paaskuikens trokken uiteindelijk aan het langste eind met 226.25 punten, gevolgd door de paaseieren met 223.80 punten en de paashazen met 221.70 punten.