• teleurstelling na de 1-2
    foto Rias Immink

    foto Rias Immink
  • voetbal-shoot.nl
  • voetbal-shoot.nl
  • voetbal-shoot.nl
  • voetbal-shoot.nl

FC Lienden speelt gelijk tegen De Treffers

LIENDEN FC Lienden is er niet in geslaagd om tegen De Treffers uit Groesbeek de volle buit binnen te halen. Na een meer spannende, dan fraaie wedstrijd werden de punten broederlijk gedeeld (2-2).

FC Lienden begon met de bedoeling om via snelle combinaties topscorer Loukili in stelling te brengen en zo een snelle voorsprong te kunnen forceren. Al binnen drie minuten kreeg Lienden het deksel op de neus. Na een missertje van Milad Intezar kon Bas Hendriks op links doorbreken. Zijn goede voorzet werd door Wesley Meeuwsen achter Schimmel gewerkt (0-1).

In de 27ste minuut werd het bijna 0-2 uit een vrije trap van Nick de Bondt. Tien minuten voor rust viel de gelijkmaker. Mo Bendadi bracht koppend Mo Ajiach in stelling, die de 1-1 binnenkopte. Op slag van rust nam De Treffers weer de leiding. Uit een messcherpe counter kopte Robin Jansen de voorzet van Wesley Meeuwsen binnen (1-2). In de tweede helft gooide Lienden alle remmen los om de gelijkmaker te forceren. De robuuste spitsen Mark Fennebeumer en Jordi van der Laan werden ingebracht. Even later viel daadwerkelijk de gelijkmaker. Na een corner van Abderrahim Loukili scoorde verdediger Tom van der Neut uit een onoverzichtelijke situatie. Het was een discutabel doelpunt. Velen dachten, dat de bal niet over doellijn was geweest. Scheidsrechter Bronsvoort keurde de treffer toch goed na overleg met zijn grensrechter. Deze wees zeer gedecideerd naar het midden (2-2). Beide ploegen gingen daarna voor de winst, maar dat zat er niet meer in.