• Foto Rias Immink

FC Lienden morst punten tegen OJC Rosmalen

LIENDEN - FC Lienden morste tegen laagvlieger OJC Rosmalen twee kostbare punten. De ploeg van trainer Hans van de Haar kwam niet verder dan een bloedeloze 0-0.

Daarmee waren de bezoekers, die voorlaatste staan, het meer in hun schik. FC Lienden kon geen bres slaan in de compacte verdediging van Rosmalen, dat alleen in de eerste minuut een kans had. Doelman Jan Schimmel redde bij de eerste paal. Verder had de Liendense sluitpost niets te doen.

Erik van Eem had nog de beste gelegenheden om te scoren. Bij zijn eerste poging stond een verdediger in de weg, bij nummer twee was de keeper een te groot obstakel.

FC Lienden wisselde na rust drie keer. Guillano Grot, die nog wat last had van zijn hamstring, werd vervangen door Mark Fennebeumer. Fathi Ben Ahmed had al geel en solliciteerde nadrukkelijk naar een tweede gele kaart. Hij werd uit voorzorg vervangen door Vincent Verheul. Mo Ajiach kwam Sergio Zijler aflossen.

Het verlossende doelpunt leverde dat FC Lienden niet op. Vijf minuten voor tijd kreeg Mike Vreekamp rood. De grensrechter had vastgesteld dat Vreekamp op de voet van de doelman was gaan staan. De keeper verklaarde na afloop dat er niets aan de hand was.

[Lees meer in StadTiel van woensdag 4 november.