• Cees van Cuijlenburg

DOS Sportief nomineert Diana Uithol tot clubheld

ECK EN WIEL Met de nominatie van Diana Uithol neemt DOS Sportief deel aan de jaarlijkse verkiezing van clubheld. Het stemmen rond dit grote gebeuren is momenteel in volle gang.

In het gymnastiekwereldje is de Maurikse Diana een bekende verschijning. Vanaf de peuterleeftijd vertoeft zij al in de sportzaal. Eerst in de puur recreatieve sfeer, later in de selectie van Malderick op de wedstrijden. Zij zette zich daarnaast met hart en ziel in voor wat zij nog steeds ziet als ''haar club''.

Bijna automatisch was zij in een later stadium de meest aangewezen figuur om les te gaan geven. De samenvloeiing met DOS Sportief leidde ertoe dat zij alle afdelingen van de gymsport onder haar beheer kreeg. ,,Een noodzakelijke verandering, maar wel even wennen. De grote winst is dat er nu meer kansen zijn en grotere ontwikkelingsmogelijkheden", zo stelde zij in een eerder vraaggesprek.

Eenvoud en superieure aandacht voor de kinderen kenmerken de persoon van Diana Uithol. Zij streeft naast het sportieve plezier in de lessen naar een structuur die waardevol is in de opvoeding. Bij haar geld als geen ander de slogan: een leven lang in de gymnastieksport. Wie op haar wil stemmen kan dan doen via de website: www.clubheld2017.nl